欢迎来到21世纪教育网题库中心! 21世纪教育在线题库首页
21世纪教育网——题库

Cyril Dick’s house is neither a modern house nor a house of the future. It is 40 years old. There are more houses like that in the south of France. They are called “bubble houses”, and you can see why!
Cyril Dick is a designer and he loves round things. He collects old records and clocks. He also collects round furniture. And now he has a completely round house.
Everything in the “bubble house” is round. The centre of the house is one very big bubble. This is both the living room and dining room. There are round armchairs, a round table, and a big round rug(地毯) in front of a round fireplace. Around the living room are three small bubbles. One bubble is a kitchen with round shelves, another bubble is the garden room, and the third bubble is a music room. Upstairs there are two more bubbles—a bedroom and a bathroom.
The doors and windows are also round, of course. The window are like eyes. There aren’t any curtains(窗帘) in the house, because Cyril likes to see the garden all the time.
Bubble houses are the idea of a Hungarian architect(建筑师), Antti Lovag. “A lot of modern houses are bad for us, especially tall buildings of flats,” says Lovag. “Because round homes are more natural, people feel happy in them.” Cyril agrees with this. “Some people think my house is funny,” he says, “but for me, this is the perfect home.”
【小题1】You can find more “bubble houses” in the south of France. 
【小题2】Cyril Dick is a designer and he loves _____________________________________.
【小题3】What is the third bubble around the living room?
____________________________________________________________________.
【小题4】_____________________________________________________________________
【小题5】_____________________________________________________________________

答案
【小题1】T
【小题2】round things
【小题3】It is / It’s a music room./ A music room.
【小题4】Everything in the “bubble house” is round.
【小题5】因为圆形的家/房子更自然,(所以)人们(居住/生活)在里面感到快乐/幸福。

解析【小题1】根据第一段There are more houses like that in the south of France. 描述,可知本句描述正确。
【小题2】根据第二段Cyril Dick is a designer and he loves round things. 描述,可知填round things,圆的东西。
【小题3】根据第三段and the third bubble is a music room. 描述,可知答;It is / It’s a music room./ A music room.
【小题4】根据Everything in the “bubble house” is round. 及下文描述,可知本段主要是说明泡沫房子中的所有东西都是圆的。故答:Everything in the “bubble house” is round.
【小题5】注意本句前文是because引导的原因主语从句。下文them指代的是前文的圆形的房子。